Is Coorderkade B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je alles van Coorderkade B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Coorderkade B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 53611918.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Coorderkade B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.