error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Connect Notarissen Miriam Peters een juiste keuze. Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Connect Notarissen Miriam Peters uit Venlo. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Connect Notarissen Miriam Peters

Connect Notarissen Miriam Peters is een notaris uit Venlo. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 54078792.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Connect Notarissen Miriam Peters of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Connect Notarissen Miriam Peters
Branche
Notaris
KVK
54078792
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2011
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen