Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Colli Berici B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Colli Berici B.V. uit Oostkapelle.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Colli Berici B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Colli Berici B.V. is een notaris uit Oostkapelle. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24439156.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis