error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Colli Berici B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Colli Berici B.V. uit Oostkapelle. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Colli Berici B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Colli Berici B.V. is een notaris kantoor uit Oostkapelle. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24439156.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Colli Berici B.V.
  • Domburgseweg 54, 3072MH Oostkapelle
  • 088-2535542
Branche
Notaris
KVK
24439156
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-07-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen