error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Colli Berici B.V. een goede partner. Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Colli Berici B.V. uit Oostkapelle. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Colli Berici B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Colli Berici B.V. is een notaris uit Oostkapelle. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24439156.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Colli Berici B.V.
  • Domburgseweg 54, 3072MH, Oostkapelle
  • 088-2535542
Branche
Notaris
KVK
24439156
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-07-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen