Is Colibrie B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Colibrie B.V. uit Woerden.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Colibrie B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Colibrie B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Woerden. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 55169880.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.