Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Colibrie B.V. een juiste partner.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alles van Colibrie B.V. uit Woerden. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Colibrie B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Colibrie B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Woerden. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 55169880.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.