error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Colibrie B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Colibrie B.V. uit Woerden.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Colibrie B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Colibrie B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Woerden. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 55169880.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Colibrie B.V.
  • Westdam 3C, 3441GA, Woerden
  • 0348-412941
Branche
Notaris
KVK
55169880
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-04-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen