error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Codex Wiggers B.V. een juiste keuze.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Codex Wiggers B.V. uit Amsterdam.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Codex Wiggers B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Codex Wiggers B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34185918.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Codex Wiggers B.V.
  • Amstelveenseweg 638, 1081JJ Amsterdam
  • 020-5419888
Branche
Notaris
KVK
34185918
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-01-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen