error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Codex Wiggers B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Codex Wiggers B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Codex Wiggers B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34185918.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Codex Wiggers B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Codex Wiggers B.V.
  • Amstelveenseweg 638, 1081JJ, Amsterdam
  • 020-5419888
Branche
Notaris
KVK
34185918
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-01-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen