Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Codex Legal een juiste keuze.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier vind je alle informatie van Codex Legal uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Codex Legal

Codex Legal is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27368178.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Codex Legal of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.