error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Codex Laenen B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Codex Laenen B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Codex Laenen B.V.

Codex Laenen B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33304977.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Codex Laenen B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Codex Laenen B.V.
  • Koninginneweg 136H, 1075EC, Amsterdam
  • 020-5419888
Branche
Notaris
KVK
33304977
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-06-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen