Is Codex Laenen B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Codex Laenen B.V. uit Amsterdam.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Codex Laenen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Codex Laenen B.V.

Codex Laenen B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33304977.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.