Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is C.O. Pruik een goede keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over C.O. Pruik uit Schijndel.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? C.O. Pruik of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

C.O. Pruik is een notaris gevestigd in Schijndel. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17161358.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte