error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Clingenpark Praktijk B.V. een goede keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Clingenpark Praktijk B.V. uit Rotterdam.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Clingenpark Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Clingenpark Praktijk B.V.

Clingenpark Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27287602.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Clingenpark Praktijk B.V.
  • Parklaan 17, 3016BA, Rotterdam
  • 010-2770300
Branche
Notaris
KVK
27287602
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-04-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen