Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Clingenpark Praktijk B.V. een juiste partner.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Clingenpark Praktijk B.V. uit Rotterdam.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Clingenpark Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Clingenpark Praktijk B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27287602.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte