error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Clercx Notariskantoor B.V. de ideale notaris voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Clercx Notariskantoor B.V. uit Breda. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Clercx Notariskantoor B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Clercx Notariskantoor B.V.

Clercx Notariskantoor B.V. is een notaris kantoor uit Breda. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17191229.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Clercx Notariskantoor B.V.
Branche
Notaris
KVK
17191229
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-05-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen