error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Clercx Leenders Netwerk Notarissen een juiste keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Clercx Leenders Netwerk Notarissen uit Breda. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Clercx Leenders Netwerk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Clercx Leenders Netwerk Notarissen is een notaris uit Breda. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57047863.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Clercx Leenders Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
57047863
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2013
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen