Is Civilence B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat een overzicht van Civilence B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Civilence B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Civilence B.V.

Civilence B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34285543.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte