Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Cirta Cito B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Cirta Cito B.V. uit Eindhoven.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Cirta Cito B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Cirta Cito B.V.

Cirta Cito B.V. is een notaris gevestigd in Eindhoven. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17101332.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.