Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Charlies B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Hier staat alle informatie van Charlies B.V. uit Stadskanaal. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Charlies B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Charlies B.V. is een notaris kantoor uit Stadskanaal. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01129648.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken