Is Charlies B.V. de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Charlies B.V. uit Stadskanaal.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Charlies B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Charlies B.V.

Charlies B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Stadskanaal. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01129648.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen