Is Charlène Beheer B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Charlène Beheer B.V. uit Maastricht. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Charlène Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Charlène Beheer B.V. is een notaris uit Maastricht. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 14061134.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.