Is Charlène Beheer B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alle informatie van Charlène Beheer B.V. uit Maastricht. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Charlène Beheer B.V. is een notaris uit Maastricht. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14061134.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Charlène Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.