error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Charbelle B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Charbelle B.V. uit Vlissingen. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Charbelle B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Charbelle B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Vlissingen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 22064394.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Charbelle B.V.
  • Bizetlaan 21, 4384KP, Vlissingen
  • 0118-611341
Branche
Notaris
KVK
22064394
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen