Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Charbelle B.V. een juiste keuze.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina staat een overzicht van Charbelle B.V. uit Vlissingen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Charbelle B.V. is een notaris uit Vlissingen. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 22064394.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Charbelle B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.