Is Chage Praktijk de ideale notaris voor jou?

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier staat alle informatie van Chage Praktijk uit Oosterhout. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Chage Praktijk is een notaris gevestigd in Oosterhout. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34121358.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Chage Praktijk of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.