Is Certius Certo B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Hier vind je een overzicht van Certius Certo B.V. uit Heino. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Certius Certo B.V. is een notaris gevestigd in Heino. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 50138693.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Certius Certo B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.