Is Certius Certo B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Certius Certo B.V. uit Heino.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Certius Certo B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Certius Certo B.V. is een notaris uit Heino. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 50138693.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte