Is CDH Legal de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van CDH Legal uit Voorschoten. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? CDH Legal of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over CDH Legal

CDH Legal is een notaris kantoor uit Voorschoten. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 71009833.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.