Is Caulfield B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Caulfield B.V. uit Amsterdam.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Caulfield B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Caulfield B.V.

Caulfield B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 60998970.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract