Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Casa Castanea Baarn Praktijk B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Casa Castanea Baarn Praktijk B.V. uit Baarn. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Casa Castanea Baarn Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Baarn. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 31048449.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Casa Castanea Baarn Praktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.