Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Casa Castanea Baarn Praktijk B.V. een juiste keuze.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Hier vind je alle informatie van Casa Castanea Baarn Praktijk B.V. uit Baarn. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Casa Castanea Baarn Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Casa Castanea Baarn Praktijk B.V.

Casa Castanea Baarn Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Baarn. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 31048449.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen