error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Carthils Werken B.V. een goede keuze. Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Carthils Werken B.V. uit Amsterdam.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Carthils Werken B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Carthils Werken B.V.

Carthils Werken B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34245968.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Carthils Werken B.V.
  • Van Eeghenstraat 173, 1071GC, Amsterdam
  • 020-5533600
Branche
Notaris
KVK
34245968
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-04-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen