error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Carpe Diem B.V. een goede partner. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Carpe Diem B.V. uit Eindhoven. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Carpe Diem B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Eindhoven. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17155951.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Carpe Diem B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Carpe Diem B.V.
  • Parklaan 64, 5404KE, Eindhoven
  • 0413-248078
Branche
Notaris
KVK
17155951
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-05-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen