Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Carpe Diem B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Carpe Diem B.V. uit Eindhoven. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Carpe Diem B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Carpe Diem B.V. is een notaris uit Eindhoven. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17155951.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.