Op zoek naar een goede notaris? Misschien is CARLIE B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina vind je alle informatie van CARLIE B.V. uit Den Ham. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

CARLIE B.V. is een notaris uit Den Ham. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 8134255.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? CARLIE B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.