Is CARLIE B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over CARLIE B.V. uit Den Ham.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? CARLIE B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

CARLIE B.V. is een notaris uit Den Ham. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8134255.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract