Is Cape Orange BV de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat alles van Cape Orange BV uit Doorn. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Cape Orange BV is een notaris kantoor gevestigd in Doorn. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69795681.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Cape Orange BV of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.