Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is CamPas B.V. een juiste keuze.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over CamPas B.V. uit Utrecht.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

CamPas B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Utrecht. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68560214.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? CamPas B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.