Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Caminada Notarissen een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Caminada Notarissen uit Rijswijk. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Caminada Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Caminada Notarissen is een notaris uit Rijswijk. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27372191.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte