error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is California Line B.V. de juiste notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van California Line B.V. uit Oegstgeest. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

California Line B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Oegstgeest. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24284161.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? California Line B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

California Line B.V.
  • Paedtslaan 7, 2343HG, Oegstgeest
  • 071 5652166
Branche
Notaris
KVK
24284161
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen