Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Cabinet Venray B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Cabinet Venray B.V. uit Venray.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Cabinet Venray B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Cabinet Venray B.V. is een notaris uit Venray. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 12033360.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling