Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is B.V. Praktijkvennootschap mr. B.C.M. Waaijer een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over B.V. Praktijkvennootschap mr. B.C.M. Waaijer uit 's-Gravenhage.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B.V. Praktijkvennootschap mr. B.C.M. Waaijer of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

B.V. Praktijkvennootschap mr. B.C.M. Waaijer is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 33301722.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte