error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is B.V. Praktijkvennootschap mr. B.C.M. Waaijer de passende notaris voor jou? Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat een overzicht van B.V. Praktijkvennootschap mr. B.C.M. Waaijer uit 's-Gravenhage. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

B.V. Praktijkvennootschap mr. B.C.M. Waaijer is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33301722.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B.V. Praktijkvennootschap mr. B.C.M. Waaijer of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

B.V. Praktijkvennootschap mr. B.C.M. Waaijer
  • Ruychrocklaan 125, 2597EL, 's-Gravenhage
  • 070-3244124
Branche
Notaris
KVK
33301722
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen