Is B.V. Praktijkvennootschap mr. B.C.M. Waaijer de passende notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over B.V. Praktijkvennootschap mr. B.C.M. Waaijer uit 's-Gravenhage.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? B.V. Praktijkvennootschap mr. B.C.M. Waaijer of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over B.V. Praktijkvennootschap mr. B.C.M. Waaijer

B.V. Praktijkvennootschap mr. B.C.M. Waaijer is een notaris gevestigd in 's-Gravenhage. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 33301722.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.