error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is B.V. Notarispraktijk mr. W.R.J. Rensen het perfecte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alle informatie van B.V. Notarispraktijk mr. W.R.J. Rensen uit Aalten. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? B.V. Notarispraktijk mr. W.R.J. Rensen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over B.V. Notarispraktijk mr. W.R.J. Rensen

B.V. Notarispraktijk mr. W.R.J. Rensen is een notaris kantoor uit Aalten. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09198951.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

B.V. Notarispraktijk mr. W.R.J. Rensen
Branche
Notaris
KVK
9198951
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1988
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen