Is B.V. Notarispraktijk mr. W.R.J. Rensen de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over B.V. Notarispraktijk mr. W.R.J. Rensen uit Aalten.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

B.V. Notarispraktijk mr. W.R.J. Rensen is een notaris uit Aalten. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 9198951.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? B.V. Notarispraktijk mr. W.R.J. Rensen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.