Is B.V. Notarispraktijk mr. W.J. Brinkman het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over B.V. Notarispraktijk mr. W.J. Brinkman uit Aalten.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B.V. Notarispraktijk mr. W.J. Brinkman of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

B.V. Notarispraktijk mr. W.J. Brinkman is een notaris kantoor uit Aalten. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 9198940.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract