Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is B.V. Notarispraktijk mr. W.J. Brinkman een goede partner.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over B.V. Notarispraktijk mr. W.J. Brinkman uit Aalten.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? B.V. Notarispraktijk mr. W.J. Brinkman of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over B.V. Notarispraktijk mr. W.J. Brinkman

B.V. Notarispraktijk mr. W.J. Brinkman is een notaris kantoor uit Aalten. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 9198940.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.