error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is B.V. Notarispraktijk mr. W.J. Brinkman een goede keuze. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alle informatie van B.V. Notarispraktijk mr. W.J. Brinkman uit Aalten. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

B.V. Notarispraktijk mr. W.J. Brinkman is een notaris kantoor gevestigd in Aalten. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09198940.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B.V. Notarispraktijk mr. W.J. Brinkman of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

B.V. Notarispraktijk mr. W.J. Brinkman
Branche
Notaris
KVK
9198940
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-07-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen