Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is B.V. Notarispraktijk mr. P.C. Planting een goede keuze.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alle informatie van B.V. Notarispraktijk mr. P.C. Planting uit Emmen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B.V. Notarispraktijk mr. P.C. Planting of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

B.V. Notarispraktijk mr. P.C. Planting is een notaris gevestigd in Emmen. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 4038420.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.