Is B.V. Notarispraktijk mr. P.C. Planting de juiste notaris voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over B.V. Notarispraktijk mr. P.C. Planting uit Emmen.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

B.V. Notarispraktijk mr. P.C. Planting is een notaris kantoor gevestigd in Emmen. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 4038420.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? B.V. Notarispraktijk mr. P.C. Planting of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.