Is B.V. Notarispraktijk Mr. H.W.J.M. Poldermans het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van B.V. Notarispraktijk Mr. H.W.J.M. Poldermans uit Bussum. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? B.V. Notarispraktijk Mr. H.W.J.M. Poldermans of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

B.V. Notarispraktijk Mr. H.W.J.M. Poldermans is een notaris kantoor uit Bussum. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34191025.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.