Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is B.V. Notarispraktijk Mr. H.W.J.M. Poldermans een goede keuze.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van B.V. Notarispraktijk Mr. H.W.J.M. Poldermans uit Bussum. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

B.V. Notarispraktijk Mr. H.W.J.M. Poldermans is een notaris kantoor gevestigd in Bussum. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34191025.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B.V. Notarispraktijk Mr. H.W.J.M. Poldermans of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.