error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is B.V. Notarispraktijk Mr. H.W.J.M. Poldermans een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over B.V. Notarispraktijk Mr. H.W.J.M. Poldermans uit Bussum.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B.V. Notarispraktijk Mr. H.W.J.M. Poldermans of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

B.V. Notarispraktijk Mr. H.W.J.M. Poldermans is een notaris uit Bussum. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34191025.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

B.V. Notarispraktijk Mr. H.W.J.M. Poldermans
  • Rostocklaan 5A, 1404AD, Bussum
  • 020-7953345
  • WillemJan.poldermans@boekeldeneree.com
Branche
Notaris
KVK
34191025
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1990
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen