Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is B.V. Notarispraktijk mr E.W. Groenveld een goede keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van B.V. Notarispraktijk mr E.W. Groenveld uit Barendrecht. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B.V. Notarispraktijk mr E.W. Groenveld of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over B.V. Notarispraktijk mr E.W. Groenveld

B.V. Notarispraktijk mr E.W. Groenveld is een notaris gevestigd in Barendrecht. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24241900.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis