error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is B.V. Notarispraktijk mr. A.H.G. Wagemans de passende notaris voor jou? Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over B.V. Notarispraktijk mr. A.H.G. Wagemans uit Geleen.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B.V. Notarispraktijk mr. A.H.G. Wagemans of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over B.V. Notarispraktijk mr. A.H.G. Wagemans

B.V. Notarispraktijk mr. A.H.G. Wagemans is een notaris kantoor uit Geleen. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14039254.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

B.V. Notarispraktijk mr. A.H.G. Wagemans
Branche
Notaris
KVK
14039254
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-12-1986
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen