Is B.V. Notarispraktijk mr. A.H.G. Wagemans het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van B.V. Notarispraktijk mr. A.H.G. Wagemans uit Geleen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B.V. Notarispraktijk mr. A.H.G. Wagemans of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

B.V. Notarispraktijk mr. A.H.G. Wagemans is een notaris gevestigd in Geleen. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14039254.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract