error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is B.V. Notarispraktijk mr. A. Buma de passende notaris voor jou? Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van B.V. Notarispraktijk mr. A. Buma uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? B.V. Notarispraktijk mr. A. Buma of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

B.V. Notarispraktijk mr. A. Buma is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 33301723.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

B.V. Notarispraktijk mr. A. Buma
  • Prins Hendriklaan 27, 1075AZ, Amsterdam
  • 020-3058922
Branche
Notaris
KVK
33301723
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen