Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is B.V. Notarispraktijk mr. A. Buma een goede partner.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier vind je alle informatie van B.V. Notarispraktijk mr. A. Buma uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

B.V. Notarispraktijk mr. A. Buma is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 33301723.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B.V. Notarispraktijk mr. A. Buma of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.