Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is B.V. Notarispraktijk mr. A. Buma een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over B.V. Notarispraktijk mr. A. Buma uit Amsterdam.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B.V. Notarispraktijk mr. A. Buma of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

B.V. Notarispraktijk mr. A. Buma is een notaris uit Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 33301723.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.