Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is B.V. Hjoed Kaem een goede keuze.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over B.V. Hjoed Kaem uit Zwolle.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? B.V. Hjoed Kaem of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over B.V. Hjoed Kaem

B.V. Hjoed Kaem is een notaris gevestigd in Zwolle. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 60383585.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.