Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is B.V. Hjoed Kaem een juiste keuze.

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over B.V. Hjoed Kaem uit Zwolle.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

B.V. Hjoed Kaem is een notaris uit Zwolle. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 60383585.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? B.V. Hjoed Kaem of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.