Is B.V. De Zeeuwse Treurwilg de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van B.V. De Zeeuwse Treurwilg uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? B.V. De Zeeuwse Treurwilg of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over B.V. De Zeeuwse Treurwilg

B.V. De Zeeuwse Treurwilg is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34153053.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.