error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Butijn&Wegink notarissen en adviseurs een goede keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Butijn&Wegink notarissen en adviseurs uit Wieringerwerf.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Butijn&Wegink notarissen en adviseurs of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Butijn&Wegink notarissen en adviseurs is een notaris gevestigd in Wieringerwerf. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 64897788.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Butijn&Wegink notarissen en adviseurs
  • Sternstraat 45, 1771AN, Wieringerwerf
  • 0227 592051
Branche
Notaris
KVK
64897788
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen