Is Burcht-Steenvoorde B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Burcht-Steenvoorde B.V. uit Deurne. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Burcht-Steenvoorde B.V. is een notaris gevestigd in Deurne. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17101828.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Burcht-Steenvoorde B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.