Is BUMIJ B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over BUMIJ B.V. uit Mijdrecht.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

BUMIJ B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Mijdrecht. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32081996.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? BUMIJ B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.