error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Bumble B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina staat alles van Bumble B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bumble B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Bumble B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27186471.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Bumble B.V.
  • Claude Debussylaan 80, 1082MD Amsterdam
  • 020-5771025
Branche
Notaris
KVK
27186471
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-02-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen