error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Bumble B.V. een goede keuze. Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alles van Bumble B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bumble B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Bumble B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27186471.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Bumble B.V.
  • Claude Debussylaan 80, 1082MD, Amsterdam
  • 020-5771025
Branche
Notaris
KVK
27186471
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
02-02-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen