Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Buma Algera Notariaat B.V. een juiste keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Buma Algera Notariaat B.V. uit Amsterdam.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Buma Algera Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Buma Algera Notariaat B.V.

Buma Algera Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34363971.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis