error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Buho Blanco B.V. de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Buho Blanco B.V. uit Tilburg. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Buho Blanco B.V. is een notaris uit Tilburg. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62120395.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Buho Blanco B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Buho Blanco B.V.
  • Ellen Pankhurststraat 1N, 5032MD, Tilburg
  • 013 5494949
Branche
Notaris
KVK
62120395
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-12-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen