Is Buho Blanco B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Buho Blanco B.V. uit Tilburg.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Buho Blanco B.V.

Buho Blanco B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Tilburg. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62120395.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Buho Blanco B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.