Is Buho Blanco B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina vind je alles van Buho Blanco B.V. uit Tilburg. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Buho Blanco B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Buho Blanco B.V.

Buho Blanco B.V. is een notaris gevestigd in Tilburg. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 62120395.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract