Is Budget Notarissen de passende notaris voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Budget Notarissen uit Lochem.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Budget Notarissen

Budget Notarissen is een notaris uit Lochem. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8040773.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Budget Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.