Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Bubonis B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Bubonis B.V. uit Tilburg.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Bubonis B.V. is een notaris uit Tilburg. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 18059665.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bubonis B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.