Is Brummelhuis Vierveijzer Notarissen het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je een overzicht van Brummelhuis Vierveijzer Notarissen uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Brummelhuis Vierveijzer Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Brummelhuis Vierveijzer Notarissen is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34370970.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.