error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Brummelhuis Vierveijzer Notarissen een juiste keuze. Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Brummelhuis Vierveijzer Notarissen uit Amsterdam.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Brummelhuis Vierveijzer Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Brummelhuis Vierveijzer Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34370970.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Brummelhuis Vierveijzer Notarissen
Branche
Notaris
KVK
34370970
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
19

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen