Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Brummelhuis Vierveijzer Notarissen een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Brummelhuis Vierveijzer Notarissen uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Brummelhuis Vierveijzer Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Brummelhuis Vierveijzer Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34370970.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis