Is Bruggink & van Beek notarissen het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Bruggink & van Beek notarissen uit Wijchen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bruggink & van Beek notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Bruggink & van Beek notarissen

Bruggink & van Beek notarissen is een notaris gevestigd in Wijchen. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09208457.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen