error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Bruggink & van Beek notarissen een goede keuze. Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Bruggink & van Beek notarissen uit Wijchen.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Bruggink & van Beek notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Bruggink & van Beek notarissen is een notaris kantoor uit Wijchen. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09208457.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Bruggink & van Beek notarissen
Branche
Notaris
KVK
09208457
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-06-2003
Medewerkers
15

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen