Is Bruggink & van Beek notarissen het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Bruggink & van Beek notarissen uit Wijchen.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bruggink & van Beek notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Bruggink & van Beek notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Wijchen. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09208457.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.