Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Brouwers Notariskantoor B.V. een juiste partner.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je alle informatie van Brouwers Notariskantoor B.V. uit Amersfoort. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Brouwers Notariskantoor B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Brouwers Notariskantoor B.V.

Brouwers Notariskantoor B.V. is een notaris gevestigd in Amersfoort. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64198464.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis